Jūsų laukiamiausius geidžiamiausius mylimiausius nuostabiausius prancūziškus kvepalus išsiunčiame per 14 valandų!

Nemokamas pristatymas nuo 49€

Pristatymas
Jūsų užsakytos prekės bus išsiųstos po apmokėjimo ir pristatytos per 1-3 darbo dienas Omniva paštomatu, siuntos sekimo kodą gausite el. paštu (atsiimti reikia per 7d., pristatymo kaina 3.30€, atsiskaityti atsiimant prekes nėra galimybės). Pristatymas nemokamas perkant prekių už 49€ ir daugiau.
Darbo dienomis visus užsakymus atiduodame kurjeriams ne vėliau, kaip per 14 valandų nuo Jūsų užsakymo apmokėjimo, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas.
*Dėl mūsų veiklos pobūdžio prekių gyvai atsiimti nėra galimybės.
Nuolaidos kodo suteikimo ir naudojimo taisyklės
Kiekvienas Pirkėjas gauna individualų nuolaidos kodą sekančiam apsipirkimui.
Nuolaidos kodas randamas Pirkėjo siuntoje.
Vieną nuolaidos kodą galima panaudoti tik vieną kartą.
Nuolaidos kodai nėra sumuojami. Negalima panaudoti daugiau, nei vieno nuolaidos kodo vienam užsakymui.
Pirkėjas negali nuolaidos kodo perleisti trečiosioms šalims.
Pirkėjas turi teisę reikalauti naujo nuolaidos kodo, jei ankstesnis sugadinamas ir juo negalima pasinaudoti (pvz. nepavykęs apmokėjimas).
Nuolaidos kodas netaikomas pristatymui, taikomas tik prekėms.
Prekių grąžinimas
Pagal Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimo Nr. 697 „Dėl mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo“ 17.2 punktą parfumerija, kosmetikos ir tualetiniai preparatai (kodai pagal kombinuotąją nomenklatūrą – 3303–3307) yra negrąžinamos prekės. Prekės grąžinamos tik tuo atveju jeigu yra gamintojo brokas.
Brokuotas ar nekokybiškas prekes galima pakeisti arba grąžinti per 14 dienų nuo prekės pristatymo Pirkejui dienos.
Prekių pristatymo pardavėjui išlaidas apmoka pirkėjas.
Norėdami grąžinti įsigytas prekes, susisiekite su mumis el. paštu [email protected] arba telefonu +37065883380
Lėšos už grąžintas prekes pervedamos Pirkėjui ne vėliau, kaip per 14 dienų nuo prekės pristatymo Pardavėjui.
Asmeniniam Pirkėjo skoniui nepatikęs aromatas nėra laikomas prekės trūkumu ar broku.
Norėdamas grąžinti prekę(es), Pirkėjas privalo laikytis šių sąlygų:
1. Grąžinama prekė turi būti originalioje ir nepažeistoje pakuotėje;
2. Prekė turi būti Pirkėjo nesugadinta;
3. Prekė turi būti nepraradusi prekinės išvaizdos, nesubraižytas paviršius, Šis punktas netaikomas tuo atveju, kai grąžinama nekokybiška prekė. Prekės ar jos pakuotės išvaizdos pakeitimų, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, negalima laikyti esminiais prekės išvaizdos pakeitimais;
4. Grąžinama prekė turi būti tos pačios komplektacijos, kokios buvo Pirkėjo gauta;
5. Grąžinant prekę būtina pateikti jos įsigijimo dokumentą (jei jis buvo išduotas).
6. Jeigu Pardavėjas įrodo, kad prekės trūkumų atsirado dėl to, kad Pirkėjas pažeidė prekės naudojimo ar saugojimo taisykles, tokia prekė nekeičiama, neatlygintinai trūkumai nešalinami ir pinigai negrąžinami.
7. Kilus ginčui dėl prekės išvaizdos pakeitimų ar prekės sugadinimo, pardavėjas privalo raštu kreiptis į Valstybinę ne maisto produktų inspekciją, o gavęs iš jos raštu pateiktas išvadas nedelsdamas apie tai pranešti Pirkėjui.
8. Pirkėjas grąžinamas prekes turi išsiųsti Omniva paštomatu. Grąžinamų / keičiamų prekių pristatymo išlaidas apmoka pirkėjas.
Privatumo politika
1. Bendrosios nuostatos
1.1 Ši privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės (toliau – www.kvepalugalia.lt ) kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3 E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.kvepalugalia.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4 Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.
1.5 Užsakymai gali būti atšaukti ir grąžinamos lėšos, jei įtariama nesąžininga konkurencija ir / ar bandant pakenkti tolimesnei įmonės veiklai. Tokiu atveju informacija perduodama Lietuvos Respublikos konkurencijos tarybai, o įvykiai tiriami Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka.
2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1 www.kvepalugalia.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2 www.kvepalugalia.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės apsipirkimo formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2 išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3 spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4 vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.
3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.1.2 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
4. Apsipirkimo formos pateikimo taisyklės
4.1 Jūs apsipirkimo formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu apsipirkimo formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų užsakymą ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.
5. Slapukai (angl. cookies)
5.1 Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.
6. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
6.1 www.kvepalugalia.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami e-parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.
Svarbu!
Kairėje pusėje esančių produktų nuotraukos naudojamos palyginimo tikslais, remiantis teise cituoti. Produktas kurį gausite parodomas dešinėje pusėje. MB Kvepalų galia nesiekia kopijuoti kitų prekių ženklų ir klaidinti vartotojų.
Kvepalų Galia Facebook bendruomenės taisyklės
MB Kvepalų galia Facebook bendruomenėje galimas tik pagarbus ir neužgaulus elgesys.
MB Kvepalų galia niekaip neatsako už trečiųjų šalių pateiktus atsiliepimus ir/ar nuomonę ir/ar informaciją Meta tinkle.
MB Kvepalų galia potencialių Pirkėjų neaptarnauja komentarų skiltyje, tam yra asmeninės žinutės.
MB Kvepalų galia šalina be įspėjimo ypač dažnai pasikartojančius klausimus (pvz. „Kaina?”)
Šiuo metu MB Kvepalų galia Facebook paskyrą be žmogaus pagalbos taip pat administruoja pažangus Open AI dirbtinio intelekto modulis, kuris gali blokuoti Facebook vartotojus be žmogaus įsikišimo ir išankstinio pažeidėjo įspėjimo, jei:
Komentare publikuojamas žalingas turinys.
Netikros paskyros.
Nuogybės.
Priekabiavimas.
Masiškai pasikartojantys komentarai.
Kitų produktų reklama.
Vartotojas nėra užfiksuotas, jog įsigijo prekę iš www.kvepalugalia.lt ir rašo nuomonę.
Vartotojo neina identifikuoti.
Rasiniai ar kiti neapykantą kurstantys išsireiškimai.
Įžeidimai, žeminimai ir kitas nepagarbus elgesys.
Bet koks kitas Meta taisyklių pažeidimas.
Bet koks kitas MB Kvepalų galia taisyklių pažeidimas.
Bet koks kitas Lietuvos Respublikos teisės aktų pažeidimas.